Vergelijk aanbiedingen

Onze Werkwijze

Als je je woning met Koning Makelaar verkoopt, verkoop je voor de beste prijs tegen de beste prijs. Dankzij onze moderne werkwijze, kunnen wij jouw woning verkopen voor een vast laag bedrag van €995,-, dat je ook nog eens pas achteraf hoeft te betalen! Zo bespaar je al gauw duizenden euro’s door met ons in zee te gaan. Hoe dat kan lees je hieronder.

1. Contact met ons kantoor

Wanneer je besloten hebt dat je je woning via ons wilt gaat verkopen, moeten wij natuurlijk de waarde van je woning vaststellen. Koning Makelaar is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars en is dus altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in jouw regio. Een van onze makelaars neemt dan contact met je op om de waarde van je woning vast te stellen.

2. De waarde en de verkoopstrategie

Uiteraard ben jij degene die uiteindelijk bepaalt met welke vraagprijs we de markt opgaan. Van ons krijg je daarover een advies en een bijpassende strategie voor verkoop, maar de uiteindelijke keuze daarvoor ligt logischerwijs bij jou.

3. Opstarten met de verkoop en plaatsing op Funda

Als de vraagprijs en de verkoopstrategie bepaald is, is het tijd om op te starten. De eerste stap is altijd om je woning professioneel te laten fotografen en in te laten meten. Bij Koning Makelaar zit dit gewoon bij de prijs in, zodat je zeker weet dat je de beste presentatie voor de verkoop van je woning hebt.

Zo gauw als wij de fotografie, de plattegronden en het meetrapport binnen hebben, plaatsen wij je woning z.s.m. op Funda. Het schrijven van de verkooptekst is daarbij jouw verantwoordelijkheid.

4. Bezichtigingen / Open Huis

En nadat je woning op Funda staat, struikelen de geïnteresseerden natuurlijk over elkaar om een kijkje te willen nemen. Wij adviseren daarom altijd om te starten met een Open Huis op een zaterdag. Op die manier kunnen alle kijkers tegelijkertijd een kijkje nemen, terwijl jij niet 10 keer in een week je deuren hoeft te openen voor kijkers.

Maar we snappen dat niet iedereen het prettig vindt om zoveel mensen tegelijkertijd over de vloer te hebben. Mocht je liever alle bezichtigingen los van elkaar hebben, dan is dat natuurlijk ook een prima oplossing!

5. Onderhandelingen en verkoop

En uiteraard zit er dan tussen al die kijkers ook een koper, of misschien wel meerdere. Bij veel interesse is het een mogelijkheid om dan te verkopen via inschrijving. Zo geef je iedereen een eerlijke kans en weet je zeker dat je het maximale resultaat boekt. Ook bij ‘gewone’ onderhandelingen helpen wij uiteraard graag; met veertig jaar ervaring in het makelaarsvak en het begeleiden van duizenden transacties kun je wel stellen dat wij gepokt en gemazeld zijn. Bij ons weet je dus zeker dat je het maximale resultaat krijgt.

6. Opstellen koopakte en afhandelen verkoop

En als er dan een overeenkomst is gesloten, moet deze natuurlijk nog juridisch dichtgetimmerd worden. Zo weet je zeker dat alles vlot en soepel verloopt én je naderhand geen discussies meer krijgt. Koning Makelaar heeft een eigen juriste in zijn hofhuishouding die dat al vele jaren voor ons regelt. Waterdicht en snel voor jou geregeld!

Meer weten?

Wil je meer weten over onze werkwijze, of eens vrijblijvend in contact komen met ons kantoor? Laat dan hieronder je gegevens achter, bel met 085 620 0480 of stuur een appje naar 0612567867!

Jouw gegevens