Vergelijk aanbiedingen

Wat kost de Koning?

€995,-!

Bij Koning Makelaar verkoop je jouw woning voor een vaste lage prijs van €995,-. Kosten die je ook nog eens pas maakt nádat je woning is verkocht! Hieronder lees je wat Koning Makelaar nou zo goedkoop maakt. Graag eens een vrijblijvend gesprek over de mogelijkheden? Neem dan even contact met ons op!

Dit doen wij voor jou

Wij zullen op basis van de staat van je woning en de verkoop van andere huizen in je directe omgeving de verwachte opbrengst van  de verkoop berekenen. In overleg met jou zullen we dan ook een vraagprijs vaststellen waarmee we je woning op Funda kunnen plaatsen. Let wel: jij hebt hierin uiteraard altijd het laatste woord!

Wij laten elke woning professioneel fotograferen en inmeten voor plaatsing op Funda, zodat we zeker weten dat de woning perfect gepresenteerd wordt met goede foto’s en kloppende plattegronden. Hiervoor berekenen wij geen aparte kosten.

De onderhandelingen

Met ruim 40 jaar onderhandelings-ervaring weten onze makelaars altijd de beste prijs voor jouw woning te krijgen. De strategie wordt uiteraard in overleg met jou bepaald.

Je krijgt van ons een origineel vormgegeven te koop bord voor aan de gevel van je woning en twee posters die je op je raam kunt plakken. Zo weten ook toevallige passanten dat jouw paleis(je) te koop staat.

Koning Makelaar zorgt ervoor dat jouw woning op majestueuze wijze op Funda en vergelijkbare sites wordt gepresenteerd. Ook plaatsen wij een bericht op onze Social Media (FB en IG), die jij door je vrienden en familie dan weer veelvuldig kunt laten liken en delen. Zo slaan we 2 vliegen in één klap: onze volgers en jouw omgeving worden beide geïnformeerd.

Koning Makelaar en zijn gevolg stellen de koopakte voor jou op en controleren deze ook. Nadat alles is getekend, zorgen wij ook dat deze bij de notaris terecht komt.

Wij houden je altijd op persoonlijke wijze op de hoogte van interesse en ontwikkelingen rondom je woning. Wij zijn ondanks onze Koninklijke status gewoon te bereiken via telefoon, Whatsapp of mail, maar uiteraard mag het ook ouderwets per heraut.

Dit doen we samen

De laatste stem m.b.t. de vraagprijs van jouw woning heb je uiteraard altijd zelf. Wij geven je een bepaald advies, maar jij maakt de keuze.

Het eerste contact loopt altijd via ons, aangezien onze gegevens op Funda worden vermeld. Aan jou vervolgens de schone taak om met de geïnteresseerden een afspraak in te plannen voor een bezichtiging.

Dit mag je lekker zelf doen

Dit is dé reden waarom wij onze diensten zo goedkoop aan kunnen bieden. Jij leidt zelf de kijkers rond! Geen probleem natuurlijk, want jij kent je woning zelf het beste en bovendien ben jij flexibeler dan onze vazallen, die ook graag wat vrije tijd overhouden. Bovendien ben je bekend met de buurt, de omgeving, de scholen, voorzieningen, mogelijkheden, plannen voor de toekomst, etc. etc. Perfect dus!

Om geld te besparen kun je zelf de verkooptekst schrijven. Leuk om eens te doen, maar uiteraard ook uit te besteden. Laat je dat liever door een ander doen? Dan zorgen wij ervoor dat er een professionele tekstschrijver voor jou aan het werk gaat. Daar zijn echter wel kosten aan verboden.

Op de dag dat je woning van eigenaar wisselt, zul je zelf samen met de kopers een laatste inspectie moeten doen (waarbij je o.a. de meterstanden noteert) en aansluitend ook zelf naar de notaris moeten. No big deal, de notaris bijt niet!

Geschatte woningwaarde

Geschatte woningwaarde:

€ 350000

Kosten traditionele makelaar: 5950

Vaste prijs Koningmakelaar.nl: € 995

Jij bespaart:

€ 4995

Ik ben overtuigd !

Jouw gegevens