Vergelijk aanbiedingen

Over de Koning

Koning Makelaar is geboren uit de vrucht van Venhorst Makelaardij, een makelaarskantoor dat 40 jaar geleden werd opgericht in Zuidoost-Drenthe en in de loop der jaren uitgroeide tot de grootste makelaar van Noord-Nederland. Zittend op onze troon zagen we dat er in het land steeds meer behoefte was aan het verkopen van je woning tegen een vaste, lagere prijs, waarbij je zelf ook een deel van de werkzaamheden voor rekening neemt. Bij Koning Makelaar betaal je het vaste bedrag van €995,- voor de verkoop van je woning en weet je zeker dat je een ervaren makelaarskantoor in de arm neemt dat het klappen van de zweep kent op zowel marketing- als juridisch gebied.

Koning Makelaar is wat je noemt een online makelaarskantoor. Een online makelaarskantoor verkoopt woningen in het hele land. Dat kunnen wij doen omdat jij als verkoper zelf de bezichtigingen begeleidt en wij dus veel uren besparen aan reizen en bezichtigingen begeleiden. Omdat wij minder werk hebben met de verkoop van jouw woning, kunnen wij dit tegen een (veel) lagere prijs doen dan een full service makelaarskantoor! Zo bespaar je al gauw duizenden euro’s op de verkoop van je woning.

Veel mensen vragen zich af of ze wel geschikt zijn om deels zelf hun woning te verkopen, maar geloof ons: dat ben je. Er is niemand die meer weet over jouw woning, de buurt en de omgeving dan jij, dus je hebt alle informatie die relevant is voor handen. Daarnaast hoef je de kijkers alleen maar als mensen te behandelen, dus dat zal wel goedkomen.

Daarnaast zul je zelf de verkooptekst voor Funda moeten schrijven (lees hier hoe je dat het beste doet) . De saaie, suffe kant van de verkoop nemen wij je verder uit handen, zoals het juridische deel met het opstellen van het koopcontract. Voor een volledig overzicht van wat je zelf moet doen en wat wij doen, kun je hier terecht.

Met Koning Makelaar kun je jouw woning dus op de leukste én goedkoopste manier verkopen. Wil je graag eens wat meer informatie of een vrijblijvend gesprek? Bel dan met 085 620 0480 of stuur even een appje naar 0612567867.

Wil je eerst vooral eens weten wat je woning waard is en wat je eventueel bespaart door met ons in zee te gaan i.p.v. een traditionele makelaar? Doe dan de waarde-check (rechtsonder) en vul vervolgens de kostenbespaarder hieronder in!