Vergelijk aanbiedingen

Woning op Funda zetten? Zo werkt dat!

Woning op Funda zetten? Zo werkt dat!

Je woning op Funda plaatsen

Je woning op Funda zetten is niet mogelijk zonder de hulp van een makelaar. Dat heeft ermee te maken dat Funda een bepaalde kwaliteit wil aanbieden die alleen te garanderen is wanneer de makelaars eindverantwoordelijk zijn voor de inhoud. Denk hierbij aan het maken van foto’s, het opgeven van vierkante meters en inhoud, maar bijvoorbeeld ook het tijdig afmelden van woningen, zodat het aanbod actueel blijft. Heb jij dus besloten om je woning te gaan verkopen, maar wil je het risico niet lopen om potentiële kopers te missen? Dan heb je dus echt een makelaar nodig om je woning op internet aan te bieden.

Vroeger betekende dit echter al gauw dat je een behoorlijk bedrag aan makelaarskosten kwijt was. Immers, de makelaars van weleer werken met een courtage (percentage van de verkoopsom), waardoor het bedrag dat je de makelaar verschuldigd was al gauw op kon lopen tot vele duizenden euro’s. Maar dat is bij ons niet het geval! Wij verkopen jouw woning namelijk voor een vast, laag bedrag van €995,-. En dat is inclusief professionele fotografie, een officieel meetrapport én een waterdichte koopakte. Door de hoeveelheid extra aandacht die je via Funda genereert voor je huis, weet je dus ook zeker dat je dat bedrag in veelvoud terugverdient. Funda trekt maandelijks namelijk zo’n 40 miljoen (!) bezoekers.

Huis op Funda zetten

Je huis op Funda zetten is dus eigenlijk een must en hoeft gelukkig niet meer zo duur te zijn. Bovendien betaal je ons pas nádat je huis verkocht is, zodat je dus nooit financieel in de problemen komt. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om je woning met ons te verkopen? Neem dan vooral eens contact met ons op!

Gerelateerde berichten

Huizenmarkt en Corona

Huizenmarkt merkt weinig van de corona-crisis De huizenmarkt werkt nog maar weinig van de...

Lees verder
door Tijmen

Huizenprijzen in Drenthe

De huizenprijzen in Drenthe: hoe staat het ermee? De huizenprijzen in Drenthe zijn de afgelopen...

Lees verder
door Tijmen

Hoe begeleid je een bezichtiging?

Een bezichtiging begeleiden doe je zo! Een bezichtiging begeleiden is in principe niet zo...

Lees verder
door Tijmen